top of page

Pillepressere, Slaglemøller og Valsere

CPM Produkter

GRAINAS forhandler hele CPM Europes produktionsprogram og leverer alt udstyr til brug omkring pillepresning, formaling og valsning.

CPM er verdens førende leverandør af procesudstyr til korn- og foderindustrien, og servicerer også mange andre industrier såsom affalds- og træindustrien. De er førende med udvikling af innovativ teknologi, og særlig kendte for deres hollandske  CPM pillepressere. Med CPM's pillepressere kan GRAINAS levere den højeste kvalitet inden for pillepressere, samt sikre den bedste produktionsniveau og pillekvalitet. Læs mere om CPM's produkter her.

Transportøren egner sig til ........

TYPE GW 450
CPM Pillepresser

Som verdens største producent af pillepressere, har Virksomheden CPM ført an i udviklingen af specialiserede pillepressere og presseruller for at gøre pelleteringsstabiliteten både praktisk og økonomisk og samtidig fremme produktets nytteværdi og håndterbarhed. 

Anvendelsesmulighederne for pillepressere i procesindustrien er næsten endeløs.

De mange materialer omfatter bl. a. dyrefoder, polyethylen, kulstof, RDF, savsmuld, organisk gødning, trækul, for blot at nævne nogle få.

Pillepresser
CPM Champion Slaglemølle

Champion slaglemølle er en kraftig maskine bygget på et solidt fundament. Maskinen er meget alsidig og kan håndtere både porøse og fibrøse materialer. Champion slaglemøller er kendt for deres overlegenhed i både, træ, halm og foder.

Disse robuste og højeffektive møller kan leveres i mange standardopbygninger, som sikrer dig den optimale samlede løsning. 

Champion slaglemølle leveres bl.a. med følgende standardfunktioner;

automatisk overvågning af leje-temperatur og automatisk viberations-afbryder.

Vi har slaglemøller til alle formål. 

Hammermølle
CPM Roskamp Valser

Hver dag leverer Roskamp valser et godt og solidt stykke arbejde. 
Roskamp valser er bygget på et stærk, solidt fundament, som kan modstå de store kræfter, som arbejder under valsning. Den kraftige opbygning med solide ruller, giver en lang levetid og stor pålidelighed.

Hvad enten du har brug for finvalsning af kornprodukter eller granullering eller oprivning af andre produkter, så findes der en valse som passer til dit behov. 

Valser
Modstrømskøler
CPM Modstrømskøler

Modstrømskøleren fungerer ved at suge luft op igennem materialet, mens det står i køletårnet. Indfødning sker kontinuert gennem en sluse i toppen af køleren. Tømning sker gennem en motordrevet tømmebund. Alt dette sker, mens køleprocessen kører. Det afkølede produkt tømmes ud af keglen i bunden af køleren.
Typiske anvendelsesområder er for køling af foderpiller, foder, træpiller, osv.

Køleren kan leveres med ekstra udstyr, såsom hurtig tømning i forbindelse med materialeskift, brandsikkerhedspakke osv.

bottom of page