top of page

Transportanlæg

GRAINAS Transportører

Vi tilbyder markedets stærkeste modulopbyggede transportanlæg. Systemet kan transportere i alle grader samt til lodrette systemer. Vores produkter transporterer miljøbevidst alle former for biomasse, biobrændsel, træaffald mv. Transportørerne er opbygget af solide unikke standardmoduler, som gør systemet fleksibelt.

 

Med GRAINAS transportører kan du opnå helt op til 90 % energibesparelse.

GRAINAS transportører bliver markedsført og solgt gennem en kæde af højt kvalificerede forhandlere i både ind- og udland. Du er velkommen til at kontakte os vedr. en henvisning til nærmeste forhandler på + 45 97 74 00 44

GRAINAS GWS650.jpg

Transportørsystemet er ideel til både vandret og lodret transport med samme transportør. Det egner sig særligt til produkter såsom træflis, kyllingemøg, melprodukter, savsmuld og andet træaffald.

Læs mere

Båndtransportører

Transportøren er ideel til vandret eller let stigende transport. Det egner sig særligt til bulkprodukter.

Glidebåndstransportører

Transportøren er ideel til vandret eller let stigende transport. Det egner sig til materialer såsom betonstøv og kattegrus.

Kombitransportører

Transportørsystemet er ideel til vandret og transport op til 45° med samme transportør. Det egner sig særligt til materialer som groft neddelt træ, brændestykker samt produkter med højt sandindhold. 

Snegle

Transportøren er ideel til vandret eller let stigende transport. Det egner sig særligt til bulkprodukter.

bottom of page